Akcija!

VK7 Full set

2.499,00 

Vaša ušteda 688,00 

Navedene cijene su za gotovinsko/kartično plaćanje.

Set uključuje:

  • Vorwerk VK7 baterijski usisavač s HD7
  • Automatsku električnu četku EB7
  • Priključak za usisavanje i pranje SP7 zajedno sa sredstvom za čišćenje i krpama
  • Četka za tapecirani namještaj PB7 sa Higijenskim setom za madrace MP7+MR7
  • Komplet priključaka s torbom
  • punjač SC7
  • premium filter vrećice FP7+ Dovina mirisne pločice

 

 

SKU: full-set Kategorija: Oznaka:

Opis

Vorwerk predstavlja novi baterijski usisavač VK7!
Jednim klikom možete se u trenu prebacivati ​​između različitih dodataka, a svakim klikom u ruke možete držati potpuno novi uređaj. Tako možete prilagoditi svoje dodatke za čišćenje ili proširiti svoju kolekciju u bilo kojem trenutku.

Boost funkcija!
Više snage prilikom usisavanja ili pranja poda – jednostavno pritiskom na gumb! Spremni za posebne izazove. S funkcijom “boost” možete jednostavno usisati čak i grublju prljavštinu i veće čestice pritiskom na gumb. Koncentrirana snaga i maksimalni kapacitet usisavanja!

Želite usisavati i brisati pod u isto vrijeme?
Naš inovativni SP7 konektor čini čuda na tvrdim podovima kao što su parket, laminat, pločice ili kameni podovi – pa čak i na nauljenim, voskom i namazanim drvenim podovima. Minimalna potrošnja vode, ne ostavlja tragove i čisti beskompromisno temeljito. Najučinkovitije pranje i 50% uštede vremena za Vas!

I veliki komadi 
VK7 bežični usisavač i njegova automatska električna četka EB7 postavljaju nove standarde za tepihe i tvrde podove. Automatska funkcija s pametnim otkrivanjem poda automatski prilagođava razinu usisavanja i brzinu rotacije četki. Bez problema usisava i veće čestice. Pravi kućni šarmer!

Čisto? Prikladno za alergičare?
Električna četka za tapecirani namještaj PB7 omogućuje nježno i dubinsko čišćenje tapeciranih površina i madraca. Idealno za alergičare.

Želite li spavati u čistom okruženju?
Vorwerkov nastavak za dubinsko usisavanje madraca MR7 i nastavak za osvježenje madraca MP7 osiguravaju potpuno čisto okruženje za spavanje. U kombinaciji sa SG7 remenom za rame i SB7 fleksibilnom cijevi, postižete novu razinu udobnosti i brzine.

Još bolje upoznajte Kobold VK7 bežični usisavač!

Dodatna oprema

Krpe za čišćenje Univerzal
Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji mikrovlakana, Universal krpe postižu savršene rezultate čišćenja na gotovo svim vrstama glatkih podnih površina. Vrhunac predstavljaju tri različita, visokokvalitetna super mikrovlakna koja posebno dobro upijaju prljavštinu. Krpe za čišćenje prikladne su za pranje na 60° u perilici i sušilici rublja. Nemojte koristiti omekšivač.

Koboclean Universal
Nježno čišćenje, snažan učinak: 3 ml Koboclean Universala u čepu spremnika SP7 uređaja dovoljno je za optimiziranje učinka čišćenja vašeg SP7 uređaja. Koncentrat za čišćenje također je izuzetno ekonomičan: jedna bočica od 500 ml dovoljna je za do 1000 upijajućih maramica!

Komplet za potpuno usisavanje iznad poda: