Akcija!

Set VK7 + SP7

ČI100 LUDA AKCIJA

1.549,00  (11.670,94 kn)

Vaša ušteda 300,00  (2.260,35 kn)

Set sadrži:

  • baterijski usisavač Vorwerk VK7
  • priključak za usisavanje i pranje SP7 zajedno sa sredstvom za čišćenje i krpama
  • punjač SC7
  • premium filter vrećice FP7 s Dovina osvježivačima prostora

Uz kupnju ovog seta dobivate baterijski usisavač VB100 s 2-u-1 priključkom (vrijednosti 725€) BESPLATNO.

 €
SKU: vk7-sp7 Kategorija: Oznaka:

Opis

Ovom kombinacijom možete usisati i oprati pod u jednom koraku. Uz još više vibracija, štedljivo čisti vaše podove bez ostavljanja tragova. U setu su i Universal Soft krpe za čišćenje i Koboclean koncentrat za čišćenje svih vrsta podova.

Baterijski usisavač VK7 s priključkom za usisavanje i pranje SP7
Usisavanje i pranje u jednom koraku Baterijski usisavač Kobold VK7 + SP7 zajedno čine kompletan baterijski usisavač podnih površina. Zahvaljujući novoj funkciji Boost na VK7, oni prebacuju u višu brzinu: s funkcijom Boost, SP7 i VK7 imaju veću snagu usisavanja, čak i tijekom brisanja!
Novi baterijski usisavač VK7
Inteligentni LED zaslon sa svim informacijama o čišćenju. Snažna baterija BY7 može se jednostavno zamijeniti s dva klika.
Nova Premium filter vrećica FP7 testirana je i certificirana od strane TÜV-a. Pouzdano zadržava finu prašinu i ostale sitne čestice prašine koje uzrokuju alergije.

Želite usisavati i brisati pod u isto vrijeme?
Dobijte najljepše očišćene podove s nastavkom SP7 za usisavanje i pranje glatkih podnih površina 2-u-1. Nastavak SP7 čini čuda na tvrdim podovima kao što su parket, laminat, pločice ili kameni podovi – pa čak i na nauljenim, voskom i namazanim drvenim podovima. Minimalna potrošnja vode, ne ostavlja tragove i čisti beskompromisno temeljito. Najučinkovitije pranje i 50% uštede vremena za Vas!

Još bolje upoznajte Kobold VK7 bežični usisavač!

Dodatna oprema

Univerzalne krpe za čišćenje
Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji mikrovlakana, Universal krpe postižu savršene rezultate čišćenja na gotovo svim vrstama glatkih podnih površina. Vrhunac predstavljaju tri različita, visokokvalitetna super mikrovlakna koja posebno dobro upijaju prljavštinu. Krpe za čišćenje prikladne su za pranje na 60° u perilici i sušilici rublja. Nemojte koristiti omekšivač.

Koboclean Universal
Nježno čišćenje, snažan učinak: 3 ml Koboclean Universala u čepu spremnika SP7 uređaja dovoljno je za optimiziranje učinka čišćenja vašeg SP7 uređaja. Koncentrat za čišćenje također je izuzetno ekonomičan: jedna bočica od 500 ml dovoljna je za do 1000 upijajućih maramica!