Akcija!

Set VK7 + SP7

1.549,00 

Vaša ušteda 300,00 

Navedene cijene su za gotovinsko/kartično plaćanje.

 

 €
SKU: vk7-sp7 Kategorija: Oznaka:

Opis

Set sadrži:

  • baterijski usisavač Vorwerk VK7
  • priključak za usisavanje i pranje SP7 zajedno sa sredstvom za čišćenje i krpama
  • punjač SC7
  • premium filter vrećice FP7+ Dovina mirisne pločice

Kombinacijom VK7 bežičnog usisavača i SP7 nastavka možete usisati i oprati pod u jednom koraku. Uz još više vibracija, štedljivo čisti vaše podove bez ostavljanja tragova. U setu su i Universal Soft krpe za čišćenje i Koboclean koncentrat za čišćenje svih vrsta podova.

Dva koraka čišćenja u jednom potezu? Može!
lako je postići blistave i potpuno očišćene podove s nastavkom SP7 za usisavanje i pranje glatkih podnih površina 2-u-1. Nastavak SP7 čini čuda na tvrdim podovima kao što su parket, laminat, pločice ili kameni podovi – pa čak i na nauljenim, voskom i namazanim drvenim podovima. Minimalna potrošnja vode, ne ostavlja tragove i čisti beskompromisno temeljito. Najučinkovitije pranje i 50% uštede vremena za Vas!

Vk7SP7 zena

Dodatna oprema

Univerzalne krpe za čišćenje
Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji mikrovlakana, Universal krpe postižu savršene rezultate čišćenja na gotovo svim vrstama glatkih podnih površina. Vrhunac predstavljaju tri različita, visokokvalitetna super mikrovlakna koja posebno dobro upijaju prljavštinu. Krpe za čišćenje prikladne su za pranje na 60° u perilici i sušilici rublja. Nemojte koristiti omekšivač.

Koboclean Universal
Nježno čišćenje, snažan učinak: 3 ml Koboclean Universala u čepu spremnika SP7 uređaja dovoljno je za optimiziranje učinka čišćenja vašeg SP7 uređaja. Koncentrat za čišćenje također je izuzetno ekonomičan: jedna bočica od 500 ml dovoljna je za do 1000 upijajućih maramica!