Imate nekoliko mogućnosti ako želite isprobati i kupiti naše proizvode. Jedna je od opcija da dogovorite prezentaciju proizvoda s našim savjetnikom u svojem domu. Odgovorni savjetnik za Vaše područje kontaktirat će s Vama i detaljno Vam objasniti sve o željenom proizvodu. Naš program za njegu i održavanje površina može se prilagoditi Vašim individualnim potrebama.

Također, naše proizvode možete vrlo jednostavno kupiti u našoj trgovini, ali i ovdje – u trgovini online.

Vorwerkova direktna prodaja je pomno razvijan i strukturiran način prodaje koji povezuje tvrtku izravno s kupcima omogućujući dugogodišnju suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Naši su savjetnici u potpunosti posvećeni svakom svojem klijentu. Osobni pristup, savjetovanje prilagođeno potrebama pojedinog klijenta i predlaganje rješenja za svaki dom ovisno o tome što određenom kućanstvu treba doprinosi stjecanju povjerenja te izgradnji zdravog i čvrstog odnosa s klijentima, a sve s ciljem poboljšanja Vaše kvalitete života.

Svi Parnadovi zastupnici:

 • uvijek imaju iskaznicu tvrtke
 • objasne svrhu svojeg posjeta
 • nisu nametljivi i ne uznemiravaju potencijalne kupce
 • tijekom razgovora i prezentacije proizvoda daju korisne savjete i objasne sve što treba
 • odvoje vrijeme za savjetovanje svojih klijenata
 • ništa ne nameću klijentu.

Savjetujemo svakom klijentu da detaljno pročita obrazac ugovora prije potpisivanja.

Naš klijent ima priliku na miru razmisliti o ponudi. Savjetnik za kupce rado će doći ponovno kada se odlučite za kupnju.

Svi Vorwerkovi savjetnici za kupce imaju identifikacijsku iskaznicu. Zatražite da Vam je pokažu.

Naš suradnik rado će pregledati Vaš usisavač, no naša tehnička služba za korisnike odgovorna je za sve popravke.

Možete kontaktirati s našom tehničkom službom na broj 051 250 449 ili poslati uređaj izravno u naš servisni odjel (adresa: Parnad d. o. o., Ružićeva 15, 51000 Rijeka).

Ako želite sami popraviti svoj uređaj, rezervne dijelove možete naručiti kod nas putem telefona na broj 0800 333 555.

Molimo Vas da kontaktirate s našom službom za korisnike na broj 0800 333 555.

Možete dogovoriti sastanak s Parnadovim suradnicima. Nazovite našu službu za korisnike, a za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Informacije o postupku naručivanja

Plaćanje pouzećem

Prilikom plaćanja pouzećem naručeni proizvod dostavljamo na Vašu kućnu ili bilo koju drugu adresu u Hrvatskoj. Budući da je plaćanje prilikom preuzimanja moguće isključivo u gotovini, morate biti prisutni prilikom preuzimanja bez obzira na vrijednost narudžbe. O vremenu dostave ćemo Vas unaprijed obavijestiti telefonski.

Plaćanje na rate

Postoji i mogućnost plaćanja na rate kreditnim karticama Premium Visa, Diners ili Eurocard/Mastercard Zagrebačke banke.

Plaćanje karticom

U internetskoj trgovini moguće je kao način plaćanja odabrati i jednokratno plaćanje karticom.

Da, možete naručiti kao gost u trgovini online.

Korisnički račun možete kreirati tijekom samog naručivanja.

Trebamo Vaše ime i Vašu e-adresu za prijavu. Također, morate unijeti odabranu lozinku. Nakon što pošaljete svoje podatke, primit ćete e-poruku s poveznicom za potvrdu i podacima o registraciji na e-adresu koju ste unijeli. Nakon što kliknete na poveznicu za potvrdu, Vaš će se korisnički račun odmah aktivirati i primit ćete novu e-poruku s potvrdom da je Vaša registracija dovršena.

Jednokratnom registracijom brže ćete naručiti željeni proizvod. Također, možete pregledati svoje prethodne narudžbe.

Mogućnosti na korisničkom računu su:

 • brži proces plaćanja prilikom sljedeće kupnje
 • praćenje svih trenutnih narudžbi
 • pregled prošlih narudžbi
 • upravljanje postavkama korisničkog računa
 • promjena lozinke.

Ako imate pitanja o svojem računu, pišite nam na parnad@parnad.com.

Ako želite izbrisati svoj korisnički račun, prvo se prijavite na račun koristeći se svojim pristupnim informacijama.

Nakon toga možete izbrisati svoj račun pod „Moj račun“ odabirom „Izbriši račun“.

U našoj internetskoj trgovini mogu naručivati svi građani EU-a, no uvjet je isporuka na području Republike Hrvatske.

Informacije o slanju/isporuci

Trošak dostave za narudžbe do 40 eura iznosi 4 eura.

Pri kupnji proizvoda u vrijednosti iznad 40 eura dostava je besplatna.

Dostava obično traje od tri do pet radnih dana. Provjerite status isporuke željenog proizvoda na stranici s detaljima o naručenom proizvodu.

Nažalost, željeni datum dostave nije moguće unaprijed dogovoriti. Nakon što proizvod napusti naše skladište, primit ćete putem e-poruke obavijest dostavne službe. Tada isporuku možete odgoditi za najviše četiri dana.

Naš je logistički partner za dostavu GLS.

Nakon što je Vaša narudžba otpremljena, primit ćete e-poruku s brojem za praćenje i moći ćete pratiti status svoje pošiljke na mrežnoj stranici GLS-a.

Ne, tvrtka Parnad d. o. o. ne šalje proizvode u inozemstvo, ali kao kupac iz inozemstva možete posjetiti naše trgovine online u pojedinim zemljama.

Ako naručujete iz druge europske zemlje, uvijek je potrebna adresa za dostavu u Hrvatskoj. Tamo naručeni proizvod možete preuzeti sami ili na vlastitu odgovornost organizirati daljnji prijevoz do matične države. Parnad Hrvatska isporučuje samo na području Hrvatske.

Informacije o trenutnoj narudžbi

Odmah nakon narudžbe dobit ćete obavijest o svim detaljima narudžbe i preuzimanju pošiljke na e-adresu.

Ako želite otkazati svoju trenutnu narudžbu, nazovite našu službu za korisnike na broj 0800 333 555, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati.

Naši će Vam operateri rado pomoći.

U pravilu se narudžba može promijeniti. Nazovite našu korisničku službu na broj 0800 333 555, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati.

Pripremite broj narudžbe.

Ako niste primili potvrdu narudžbe, možda ste pogriješili prilikom unosa adrese svoje e-pošte. No ne brinite se, rado ćemo Vam poslati potvrdu narudžbe na Vašu e-adresu. Kontaktirajte s našom korisničkom službom putem e-pošte ili na broj 0800 333 555, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati.

Ako nakon narudžbe želite promijeniti adresu za dostavu, obratite se našoj korisničkoj službi na broj 0800 333 555, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati.

Načelno imate mogućnost promjene osobnih podataka na svojem korisničkom računu, neovisno o trenutnim narudžbama.

Pitanja o plaćanju

U pravilu ćete dobiti račun prilikom isporuke proizvoda. Ako imate pitanja, obratite se našoj korisničkoj službi na broj 0800 333 555, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati.

Pitanja o povratu/zamjeni

Ako ste primili neispravan proizvod, obratite se našoj korisničkoj službi na broj 0800 333 555, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00.

Više informacija o postupku popravka možete pronaći na dijelu o popravcima.

U slučaju popravka obratite se našoj korisničkoj službi. Možete kontaktirati s nama putem e-pošte (parnad@parnad.comi) ili telefona na broj 0800 333 555, od ponedjeljka do petka od 9:00 do 15:00 sati.

U većini slučajeva naša služba za korisnike moći će Vam pomoći u rješavanju problema.

Ako je potreban popravak, možete poslati uređaj izravno u naš servisni odjel. Također, možete se koristiti našom praktičnom uslugom dostave ili vratiti uređaj izravno u jednu od naših trgovina.

Kao potrošač imate zakonsko pravo odustati od ugovora bez navođenja razloga u roku od 14 dana od primitka proizvoda.

Jamstveni rok je dvije godine.

Ako odustanete od ovog ugovora, moramo Vam odmah ili najkasnije u roku od četrnaest dana od datuma kada smo zaprimili obavijest o odustajanju od ugovora vratiti sve Vaše uplate.

Novac ćemo Vam vratiti na isti način na koji ste Vi proveli izvornu transakciju (osim ako se izričito s Vama ne dogovorimo drukčije). Može se jedino dogoditi da ćete morati pričekati na povrat sve dok ne zaprimimo vraćene proizvode ili dok nam ne dostavite dokaz da ste proizvode vratili

Kada iskoristite svoje pravo na odustajanje od ugovora, moramo Vam odmah ili najkasnije u roku od četrnaest dana od datuma kada smo zaprimili obavijest o odustajanju od ugovora vratiti sve Vaše uplate.