Tvrtka Parnad d.o.o. ovlašteni je distributer Vorwerk sistema za čišćenje diljem Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Osnovana je 1990. sa sjedištem u Ljubljani i do 1995. zastupala je Vorwerk na slovenskom tržištu, a te 1995. osniva tvrtku kćer u Hrvatskoj. Tvrtka Parnad d.o.o. dobro je organizirana i veoma profesionalna tvrtka koja prodaje vrhunske proizvode vrhunske kvalitete.

Savjetujemo naše klijente i nudimo im najbolja rješenja za čišćenje životne sredine te se na taj način brinemo o njihovom zdravlju. Možemo se pohvaliti i time da smo tijekom godina poslovanja prodali više od 140 000 sistema za čišćenje Vorwerk te omogućili našim klijentima nov pristup čišćenju i održavanju životnih i poslovnih prostora što je, između ostalog, dokaz za to koliko su naši proizvodi i usluge koje pružamo kupcima vrhunski.

Dosad smo, tijekom svih godina našeg poslovanja, predstavili devet Vorwerkovih modela. Najnoviji model VK200 predstavlja vrhunac kvalitete i tehnološke sofisticiranosti uređaja za usisavanje.

Parnad d.o.o. jedna je od rijetkih tvrtki koja Vam omogućuje da proizvod koji Vas zanima isprobate u vlastitom domu i tek potom se odlučite za kupovinu. Naš će Vas savjetnik posjetiti u Vašem domu i to u vrijeme kada Vama odgovara te Vam predstaviti sve prednosti našeg sistema za čišćenje.

Vi ćete njegove prednosti testirati tamo gdje je najvažnije – u svome domu.