Uspjeh tvrtke Parnad temelji se na ključnoj činjenici – usmjerenosti na Kupca.

USREDOTOČENOST NA KUPCA

Dok tradicionalni prodajni kanali nude proizvode na svojim policama, mrežnim stranicama ili katalozima, Vorwerkova direktna prodaja stranci nudi i predstavlja proizvode osobnim pristupom u njezinom domu i to prilagođavajući se potrebama svake obitelji pojedinačno.

Stranka upoznaje prednosti proizvoda i njegovu iznimnu kvalitetu praktičnim pristupom testiranja njegove uporabivosti i djelovanja upravo tamo gdje će se njime i koristiti – u vlastitom domu!

UVOĐENJE PODUZETNIŠTVA

Uvođenje je poduzetništva opredjeljenje u smjeru razvoja prodajne mreže čija je namjena povezivanje Vorwerka i njegovih kupaca. Vorwerkova prodajna mreža broji više od 550.000 profesionalno osposobljenih prodavača diljem cijelog svijeta koji su poznati po svojoj profesionalnosti i stručnosti na području poznavanja prodajnog programa.

PRIJAVITE SE! ZA POSAO

Danas postoji direktna prodaja koju Vorwerk naziva „Vorwerkova direktna prodaja“! Više od 80 godina Vorwerk se prilikom predstavljanja jedinstvenosti i učinkovitosti svojih inovativnih proizvoda služi isključivo osobnom prezentacijom te tako uspostavlja neposrednu vezu s kupcima u njihovim domovima, a s ciljem poboljšanja kvalitete života. Na taj se način svaki Vorwerkov prodavač u potpunosti posvećuje potrebama svake stranke zasebno i predlaže rješenja isključivo za njezin dom.

IZNIMNA KVALITETA

Iznimna kvaliteta našega najnaprednijeg, visoko tehnološkog proizvoda – sistema za čišćenje Kobold VK200 – rezultat je Vorwerkovih istraživanja i stalnog razvoja usmjerenog na otkrivanje najboljih rješenja u čišćenju te mogućnosti ponude proizvoda najveće kvalitete, učinkovitosti i jednostavne upotrebe koji u domove donose čistoću i dobar osjećaj. Na našu se tvrtku sa stogodišnjim iskustvom na području inovacije čišćenja u domaćinstvu možete osloniti i pokloniti joj povjerenje jer nam je zadovoljstvo kupaca primarni cilj.

DUGOROČNO RAZMIŠLJANJE I DJELOVANJE

Vorwerkova je direktna prodaja ciljano planiran i strukturiran način prodaje koji se razvija i nadopunjuje više od 80 godina. Primarna je prednost takve prodaje direktna povezanost tvrtke sa svojim strankama, i to putem savjetnika na terenu.

Već je na samom početku Vorwerk preuzeo direktnu prodaju kao najbolji način i jedini pravi put do doma stranaka u cijelom svijetu. Ta posebna veza Vorwerka i kupaca započinje osobnom prezentacijom proizvoda u domu stranke i nastavlja se daljnjim savjetovanjem i podrškom.

SPREMNOST NA PROMJENE

Oduvijek pridajemo posebnu pozornost istraživanjima na području estetskog izgleda jer želimo obiteljima ponuditi proizvod koji će se lijepo uklopiti u domaću okolinu. Kvalitetom, inovativnošću i načinom prodaje stvaramo novi put usmjeren na zadovoljstvo kupaca.

Spremnost na promjene nešto je što nam omogućuje da bogatu tradiciju prenosimo i u budućnost te tako nastavljamo naš uspješan put.