Kobold sistemi za čišćenje

Vorwerk predstavlja novi baterijski sistem Kobold VK7!

Čišćenje bez muke? Kliknite ovdje! U kombinaciji s nastavkom za usisavanje i pranje jednostavno je nepobjediv – to je najbolji perač dosad. No to nije sve!.

Samo jednim klikom možete vrlo lako i brzo mijenjati nastavke, a svakim klikom u rukama imate potpuno novi uređaj. Tako možete u bilo kojem trenutku prilagoditi nastavke za čišćenje potrebama svojeg kućanstva. !

Vorwerk predstavlja novi baterijski sistem Kobold VK7!

Kobold VG100 perač prozora

Kristalno čisti prozori jednim potezom.

VG100 je mnogo više od čistača prozora. Idealan je za upotrebu na raznim glatkim i netretiranim glatkim staklenim površinama Vašeg doma, kao što su:

VG100 može očistiti površinu stakla veličine približno 20m2 sa samo 80 ml vode i 5 ml Kobold GC100 sredstva za čišćenje stakla.

Kobold VG100 perač prozora

Kobold VC100 stolni usisavač

Stolni se usisavač svojim atraktivnim dizajnom savršeno uklapa u svaki dom. Zahtijeva malo prostora, stanica za punjenje i spremanje stolnog usisavača može se postaviti uspravno, vodoravno ili pričvrstiti na zid.

Stolni usisavač VC100 ne samo da ima sjajne performanse već i prekrasan izgled. Atraktivan dizajn usisavača skladno se uklapa u svaki dom. Drugim riječima, maleni Kobold može biti pravi ukras u domaćinstvu.

Kobold VC100 stolni usisavač

Kobold VR300 robot usisavač

Zahvaljujući izuzetnoj usisnoj snazi, Kobold VR300 jednako učinkovito čisti tepihe i glatke podne površine. Dok robot čisti Vaše podove, Vi se možete pobrinuti za one najvažnije stvari u svome životu.

Pametna aplikacija instalirana na mobilnome telefonu olakšava upravljanje robotom i kontrolira njegov rad čak i kada ste daleko od kuće.

Kobold VR300 robot usisavač