Često postavljena pitanja o električnoj četki za tapecirani namještaj Kobold PB7 i higijenskom setu za čišćenje madraca MP7/MR7

Općenito

Usisno crijevo je dugo 1,20 m (u usporedbi s crijevom za VB100 koje je dugo 1,50 m). Ispitivanja upotrebljivosti pokazala su da je nova duljina ugodnija za korištenje u kombinaciji s uređajem VK7.

Da, pribor za čišćenje madraca (MP100/MR100) kompatibilan je s novom električnom četkom za tapecirani namještaj PB7 i može se upotrebljavati u kombinaciji s njom bez ikakvih ograničenja.

Zbog posebnih okolnosti koje valja uzeti u obzir pri čišćenju madraca, kao što su primjerice različiti površinski materijali madraca, potrebno je upotrijebiti kombinaciju različitih nastavaka. Savjetnici tvrtke Kobold rado će Vam predstaviti nove proizvode i reći nešto više o njihovu načinu upotrebe.

Preporučujemo Vam da ne upotrebljavate druge proizvode. Ne postoji jamstvo da će bilo koje drugo sredstvo za čišćenje biti učinkovito ili, što je još važnije, prikladno za upotrebu. Sredstvo Lavenia i set za čišćenje madraca razvijeni su tako da savršeno funkcioniraju zajedno. Pogodni su i za alergičare te osobe s vrlo osjetljivom kožom jer imaju certifikat TÜV i ne sadrže opasne sastojke, pa bezbrižno možete nasloniti glavu na madrac.

Funkcije

Kobold PB7 učinkovito uklanja dlake kućnih ljubimaca, mrvice, prašinu i duboku prljavštinu s tapeciranog namještaja. Posebno je dizajniran za čišćenje tapeciranog namještaja, npr. sofa, stolica, jastuka, ali ga možete upotrebljavati i za čišćenje madraca ili unutrašnjosti automobila.

Električna četka za tapecirani namještaj PB7 jednako je učinkovita kao i njezin prethodnik – PBB100. Međutim, PB7 ima nešto slabiji učinak čišćenja od žičanog uređaja PB440, ali je i dalje apsolutno uvjerljiv i pouzdan s obzirom na to da postiže optimalne rezultate čišćenja. Uređajem PB7 se upravlja ručno odozgo, a poboljšana ergonomija omogućuje lakši pritisak na tkaninu.

Higijenski set za čišćenje madraca posebno je dizajniran za električnu četku za tapecirani namještaj Kobold PB7. Oni su nepobjediv tim: snaga električne četke u kombinaciji s osvježivačem i dubinskim čistačem madraca idealni su za čišćenje madraca i savršeni su partneri u borbi protiv alergena.

Osvježivač madraca Kobold MP7 i nastavak za usisavanje madraca Kobold MR7 u potpunosti su učinkoviti samo kada se upotrebljavaju zajedno, stoga su dostupni isključivo u kompletu. Međutim, nastavak za usisavanje madraca Kobold MR7 može se upotrebljavati i zasebno za suho čišćenje madraca.

Ne, vakuumski nastavak za madrac Kobold MR7 posebno je dizajniran za različite površinske materijale od kojih se sastoje madraci. Silikonske četke Kobold MR7 nježno pritišću površinu madraca i pritom je ne oštećuju, a ipak pružaju temeljito i dubinsko čišćenje, dok se čekinje električne četke za tapecirani namještaj Kobold PB7 mogu uhvatiti za tkaninu madraca i uništiti je. Nastavak za usisavanje madraca MR7 pruža optimalne rezultate čišćenja u kombinaciji s nastavkom za osvježavanje madraca Kobold MP7 i električnom četkom za tapecirani namještaj Kobold PB7. Savjetnici tvrtke Kobold rado će Vam predstaviti nove proizvode i reći sve o njihovoj upotrebi.

Komplet za čišćenje madraca MP7/MR7 jednako je učinkovit kao i njegov prethodni model MP100/MR100.

Osvježivač madraca Kobold MP7 i nastavak za usisavanje madraca MR7 čiste vrlo temeljito i ostavljaju ugodan osjećaj svježine i čistoće uz malo truda. Taj je set, uključujući i prah Laveniju, idealan za alergičare. Rotirajuće četkice MR7 imaju veći učinak pri otpuštanju prljavštine, a istovremeno omogućuju ergonomsko i jednostavno čišćenje.