Imaš li pitanja? Nazovi nas na 098 431 850 ili 098 460 723, radnim danom između 9 i 15 sati.
3 RAZLOGA DA POSTANEŠ
Ambasador

IZVOR DODATNE ZARADE

Mjesečno možeš zaraditi od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća kuna. Sve ovisi o tvom angažmanu.

SAM SVOJ ŠEF

Možeš započeti razvijati svoj posao, postati samostalan/samostalna i sam/a odlučivati o tome kada i koliko ćeš raditi.

DODATNI BONUSI

Za dobro odrađen posao bit ćeš nagrađen/a mnogim bonusima koji će dodatno obogatiti tvoju osnovnu zaradu, a na poslu ćeš biti u dobrom društvu.

ŠTO SU NAŠI AMBASADORI DOBILI SUDJELOVANJEM?

MARIJAN ZURAK

Ključne prednosti: U odnosu na druge poslove koje sam radio u Parnadu sam si mogao postavljati lako ostvarljive ciljeve, mogao sam puno više zaraditi i pritom osjetiti veću sigurnost. Dobio sam nove mogućnosti, priliku za stalno učenje i napredovanje u komunikaciji i prodaji, ali i mogućnost dobrog planiranja te organiziranja i posla i slobodnog vremena. Preporučio bih i drugima da s jednakim užitkom rade ovaj posao i steknu financijsku neovisnost te bolji standard za sebe i svoju obitelj.

IVOR BENKOVIĆ

Samostalnost u odlučivanju i organizaciji radnog vremena. Svakodnevno upoznavanje novih ljudi i sredina. Nudimo proizvod koji je nenadmašan u održavanju higijene doma i doprinosi zdravlju ukućana. Izvanredan timski rad, pozitivna konkurentnost te mogućnost ostvarivanja iznadprosječnih primanja.

LUCIJA ILINOVIĆ

Dugogodišnja suradnja s tvrtkom Parnad omogućila mi je da iz dana u dan ostvarujem svoje ciljeve i otkrivam vlastite potencijale pomičući svoje granice – svaki dan! Osim usvajanja novih znanja i vještina, razvoja kreativnosti u dinamičnom okruženju te samostalnosti u radu, tu su i nova poznanstva koja nas oplemenjuju za čitav život!

ŽELIŠ LI SAZNATI VIŠE?

Pošalji nam svoju e-adresu i poslat ćemo ti više informacija.