Uz VK7 bežični sistem dolazi i SP7 2-u-1 perač poda koji Vaše podove usisava i pere u isto vrijeme u samo jednom potezu!

Imitirajući pokrete ruke, sa do 5000 pokreta u minuti SP7 s lakoćom uklanja prašinu, mrlje ali i nakupine sredstava za čišćenje sa gotovo svih vrsta tvrdih podova. Vaše pločice, drvo, mramor, PVC i parketi zasijat će u nikad brže i lakše.

VK7 bezicni sistem sa SP7 2 u 1 peracem poda 2

Kako bi bili sigurni da podove tijekom čišćenja i održavate na pravilan način, nude se četiri različite vrste krpa i dvije različite vrste tekućina koje će Vašim podovima omogućiti čistoću i prvobitan sjaj bez oštećenja. Krpe Univerzal koriste se za svakodnevna čišćenja pločica i ne osjetljivih tvrdih podova, dok se za pločice visokog sjaja preporuča koristiti Univerzal soft kako bi se uklonili svi tragovi sa podova i podario dodatan sjaj.

Osim navedenih, u ponudi su i Krpe za parket koje su prilagođene drvenim površinama i podovima od pluta, te se savršeno slažu sa tekućinom Koboclean Parket koja nježno ali temeljito čisti sve parkete i zaštićene drvene podove. Krpe za suho čišćenje namijenjene su za osjetljive kamene podove i podove od prirodnog kamena te glinene podove i suho čišćenje ostalih vrsta podova. Sve navedene krpe mogu se prati u perilici rublja na 60° a njihovo umetanje i skidanje lagano je napraviti u samo dva koraka.

VK7 bezicni sistem sa SP7 2 u 1 peracem poda 3

Uz VK7 sa nastavkom SP7 može se usisati i oprati do 60m2 u samo 10 minuta, dok od ostalih prednosti, svakako treba spomenuti i potrošnju vode, koja po jednom čišćenju iznosi samo 300ml za navedenu površinu tvrdih podova.

VK7 bezicni sistem sa SP7 2 u 1 peracem poda 4

Ekonomičan, brz i efikasan te pažljiv prema Vašim podovima, SP7 idealan je pomoćnik pri svakom čišćenju. Osim što iza njega ostaju samo čiste površine, brine i o alergenima, grinju i prašini, koji nakon što ih usisa, ostaju čvrsto zatvoreni u njegovoj TUV certificiranoj filter vrećici. Uštedite vrijeme za važnije stvari i upoznajte novu razinu čišćenja uz Vorwerk.

Za sve dodatne informacije i prezentaciju proizvoda, kontaktirajte nas putem obrasca.