Sunce, ptice i zelenilo konačno su se vratili u našu svakodnevicu. S ljepšim vremenom i više energije koje nam proljeće donosi, vrijeme je i za čišćenje naših kućanstava kako bi se nakon boravka na svježem zraku vratili se u svjež i čist dom. Ništa nije lakše od brzinskog ali temeljitog čišćenja uz naš bežični VK7 sistem.

int IT kobold VK7 EB7 close up 002

Novi bežični VK7 sistem za čišćenje idealan je pomoćnik za uklanjanje prljavštine i nečistoća iz Vašeg doma. Osim što je fleksibilan i svestran, može se pohvaliti i sa antialergijskim svojstvima, zahvaljujući TUV certificiranoj vrećici koja zadržava 99% alergena i grinja koje se kod ostalih usisavača ponovo vraćaju u prostor pražnjenjem spremnika za prašinu. VK7 nakon usisavanja prostor ostavlja potpuno bez prašine, one vidljive ali i nevidljive. Sve obavijesti o trenutnim postavkama rada, stanju napunjenosti baterije kao i ostale obavijesti možete vidjeti na samom usisavaču zahvaljujući zaslonu sa obavijestima koji je lako vidljiv prilikom korištenja aparata.

int IT kobold SC7 CA7 BY7 close up 005

Osim što prostor ostavlja skroz čistim, zahvaljujući svojoj litij-ionskoj bateriji, VK7 čisti sve podove potpuno bežično. Ovisno o korištenom nastavku, baterija može izdržati i do 60 minuta što čini svakodnevno ali i sezonsko čišćenje puno lakšim. Baterija se lako mijenja, te je možete napuniti umetnutu u usisavač, a ako imate dodatnu postoje i adapteri za vanjsko punjenje.  Sam usisavač VK7 teži samo 2,3kg te je svestran i fleksibilan kako bi čišćenje prošlo što brže i bez muke. A i osvojio je nagradu za dizajn Njemačkog instituta.

VK7 u osnovnom paketu dolazi sa EB7 automatskom električnom četkom koja će se pobrinuti za sve podne površine u kućanstvu. 

int IT kobold VK7 EB7 close up 004

EB7 Automatska električna četka samostalno se prilagođava vrsti poda na kojem se nalazi, te je savršen odabir za svako dubinsko ali i ono brzinsko vikend čišćenje. Zahvaljujući rotirajućim četkama koje temeljito ali nježno uklanjanju i najtvrdokorniju prljavštinu, i tehnologiji dvostrukog motora kao i potpuno automatiziranoj kontroli kretanja, osigurava se neusporediva učinkovitost čišćenje kroz jednostavno klizanje po podnim površinama. EB7 pravi je izbor i za tvrde podove kao što su; drveni podovi, podovi od pluta, laminati, elastični podovi, kameni i glineni podovi, keramički podovi; ali i za sve vrste tepiha sa visokim i niskim florama i kao i za osjetljive tepihe koji se mogu usisavati i sa opcijom kada se četka isključi za još nježnije čišćenje delikatnih vlakana. EB7 nudi pet razina usisa kako bi se maksimalno prilagodili podnoj površini i količini nečistoća pa mu prepreku ne predstavljaju ni dlake kućnih ljubimaca ni komadići hrane koji završavaju na podu.

int IT kobold VK7 EB7 Product in use 035

Najveća novost je i mogućnost povezivanja sistema za čišćenje VK7 sa Vašim telefonom putem aplikacije MyKobold. Nakon povezivanja, u aplikaciji ćete vidjeti sve informacije o funkcioniranju sistema te ćete moći tražiti pomoć u slučaju kvara. Osim toga, kroz aplikaciju u svako doba možete provjeriti stanje popunjenosti vrećice i postaviti razinu snage čišćenja po kojoj će VK7 raditi svaki put kad se upali. Ako još uvijek niste sigurni da je Vorwerk pravo rješenje za Vas, kontaktirajte nas i otkrijte novu razinu čišćenja uz Vorwerk.