Potrošni materijal

Potrošni materijalPotrošni materijal obuhvaća filter vrećice, filtere, sredstva za suho pranje i poliranje (Kobosan, Lavenia i Kobolin). Vaš je Kobold proizvod vrhunske kvalitete i namijenjen je uporabi prikladnog potrošnog materijala koji je sastavni dio te kvalitete. Samo tako moći ćete iskoristiti sve mogućnosti svoga Kobolda, a time i prednosti. Pored toga, neoriginalni potrošni materijal može štetiti samom aparatu (motoru i senzorima) te na taj način skratiti njegov vijek i ispravan rad.

Naša je preporuka da se koristite isključivo originalnim potrošnim materijalom, ali odluka je na Vama. Nažalost, trogodišnje jamstvo nećemo biti u mogućnosti priznati ako rabite neoriginalan potrošni materijal.

Iako na prvi pogled neoriginalni potrošni materijal (ponajprije vrećice) može izgledati jeftinije, zbog tehničkih razloga izrade i upotrijebljenih materijala, Vorwerkova originalna super filter vrećica zadržava više prašine od obične papirnate vrećice, a pored toga to čini i neusporedivo učinkovitije. Dodamo li tome moguće troškove popravka motora zbog neadekvatnog sistema filtracije ugroženog papirnatim vrećicama, dolazimo do zaključka da je originalni potrošni materijal bolja i jeftinija varijanta održavanja vašeg zadovoljstva.

O detaljima prednosti uporabe originalnog potrošnog materijala možete se informirati kod naših ovlaštenih servisera.