Naša načela

DOGOVORITE
OSOBNU PREZENTACIJU
Uspjeh tvrtke Parnad temelji se na ključnom temelju: usmjerenosti na Kupca.

Usredotočenost na kupca

Dok tradicionalni prodajni kanali nude svoje proizvode na svojim policama, web stranicama ili katalozima, Vorwerk direktna prodaja strankama nudi i predstavlja svoje proizvode osobnim pristupom u njenom domu, prilagođenim potrebama svake pojedinačne obitelji.

Stranka upoznaje prednosti proizvoda i njegovu iznimnu kvalitetu kroz praktičan pristup testiranja uporabnosti i djelovanja upravo tamo gdje će ga i upotrebljavati: u vlastitom domu!

Uvođenje poduzetništva

Uvođenje poduzetništva je opredjeljenje pri razvoju prodajne mreže, čija je namjena povezivanje Vorwerka i naših kupaca. Vorwerk prodajna mreža broji više od 550 tisuća profesionalno osposobljenih prodavača diljem cijelog svijeta, koji su poznati po svojoj profesionalnosti i stručnosti s područja poznavanja prodajnog programa.

PRIJAVITE SE
ZA POSAO
Danas postoji direktna prodaja koju Vorwerk naziva “Vorwerk direktna prodaja”! Više od 80 godina Vorwerk se prilikom predstavljanja jedinstvenosti i učinkovitosti svojih inovativnih proizvoda služi isključivo osobnom prezentacijom, čime stvara neposrednu vezu s kupcima u njihovim domovima, a u cilju poboljšanja kvalitete života. Na taj način svaki se Vorwerk prodavač u potpunosti posvećuje potrebama svake stranke posebno i predlaže rješenja isključivo za njen dom i njeno domaćinstvo.

Iznimna kvaliteta

Iznimna kvaliteta našeg najnaprednijeg, visoko tehnološkog proizvoda, sistema za čišćenje Kobold VK150, rezultat je Vorwerkovih istraživanja i stalnog razvoja, usmjerenog na postizanje najboljih rješenja u čišćenju i ponudu proizvoda najveće kvalitete, učinkovitosti i jednostavne upotrebe koji u domove donose čistoću i dobar osjećaj. Na tvrtku koje ima stogodišnje iskustvo na području inovacije čišćenja u domaćinstvu, možete se osloniti i pokloniti joj povjerenje, znajući da je zadovoljstvo kupaca naš primarni cilj.

Dugoročno razmišljanje i djelovanje

Vorwerk direktna prodaja je ciljano planiran i strukturiran način prodaje koji se razvija i nadopunjuje više od 80 godina. Primarna prednost direktne prodaje je direktna povezanost tvrtke sa svojim strankama, putem savjetnika na terenu.

Već na samom početku Vorwerk je preuzeo direktnu prodaju kao najbolji način i jedini pravi put do doma stranaka u cijelom svijetu. Ta posebna veza Vorwerka i kupaca započinje osobnom prezentacijom proizvoda u domu stranke i nastavlja se savjetovanjem i podrškom.

Spremnost na promjene

Oduvijek dajemo poseban naglasak istraživanjima na području estetskog izgleda, jer želimo obiteljima ponuditi proizvod koji će se lijepo uklopiti u domaću okolinu. Kvalitetom, inovativnošću i načinom prodaje, stvaramo novi put usmjeren na zadovoljstvo kupaca.

Spremnost na promjene omogućuje bogatu tradiciju prenositi u budućnost i nastavljati naš uspješan put.